16. 7. 2013

Jack Guisso

by Blanka

Jak jsem slíbila, připravuji pro vás fotky z kolekcí různých návrhářů a také ze zákulisí módních přehlídek z fashion weeku AltaRoma AltaModa (podzim/zima 2013-14).

Ale dnes se s Vámi ještě podělím o pár fotografií z přehlídky “Jack Guisso Haute Couture s/s 2012”, která byla součástí AltaRoma AltaModa fashion weeku v Římě. 
Jack je jedním z mých oblíbených návrhářů, jehož šaty v sobě snoubí jednoduchost a eleganci. A tato kolekce mě nejvíce dostala svými barvami...jednoduše jsem se do ní zamilovala na první pohled:)


As I promised, I am preparing for you some photos of the collections of various fashion designers and also from backstage of fashion shows from Fashion week AltaRoma AltaModa(f/w2013-14).


But for today I would like to share with you some of the photos from fashion show “Jack Guisso Haute Couture s/s 2012” , which was a part of AltaRoma AltaModa fashion week in Rome.
Jack is one of my favourite fashion designers, his dresses combine simplicity and elegance. And this collection caught my attention with the wonderful colors of dresses...I simply fell in love with them for the first look:)  
Amazing Jack Guisso
                   
                           




and his collection s/s 2012









  


Backstage






Jack Guisso and me before the fashion show                                             
                                                        



Na přehlídce jsem předváděla tyto krásně třpytivé pastelové šaty, které oblékla Elizabeth Hurley
na  "The Breast Cancer Research Foundation's 2012 Hot Pink Party" v New Yorku.


                  



I presented this beautifully shimmering pastel dress on the fashion show that  Elizabeth Hurley wore on  "The Breast Cancer Research Foundation's 2012 Hot Pink Party" in New York.


Žádné komentáře:

Okomentovat