18. 7. 2013

Tony Ward Haute Couture (Fall Winter 2013/14)

TONY WARD

Z letošního fashion weeku mám plno nezapomenutelných zážitků. Jedním z nich je módní přehlídka libanonského návrháře Tonyho Warda. Kolekce Tonyho Warda představují osobitý šarm, poctu ženám a jejich ženskosti a nadčasový styl. Podívejte se na několik návrhů z jeho kolekce Haute Couture podzim/zima 2013/14 a přesvědčte se sami!Uvidíte, že jeho návrhy jsou prostě úžasné:)Podívejte se na video níže a uvidíte více o Tony Wardovi a jeho kolekci.

I have a lot of unforgettable experiences from this years's fashion week. One of them is a fashion show of Lebanese fashion designer Tony Ward. Tony Ward's collections are tribute to women and their femininity, with the taste and distinctive charm of a timeless style. View a few designs from his Haute Couture collection Fall Winter 2013/14 and see for yourself!
As you can see his designs are simply amazing:)

Check out the video below to see more of this incredible fashion designer Tony Ward and his collection.


Backstage






                             My outfits are prepared:)                                                      Last treatment

                    
       
                       Look at this amazing handmade fabric



Tady je můj první model - precizně propracované sako, s hlubokým výstřihem a zvýrazněnými rameny.
A sukně, na které je našito snad tisíce korálku... 

Here is my first outfit - precisely sophisticated blazer with a deep neckline and with expressive shoulders.
A skirt is sewn perhaps thousands of beads...



K mému druhému modelu, který jsem předváděla, ani nemám slov...je to prostě neuvěřitelná ruční práce...přála bych vám vidět tento model naživo, aby jste mohli docenit všechny ty detaily!

I have no words for my second outfit, that I present on fashion show...it's simply breathtaking handmade...I wish you could see this outfit live, so you can rate all the details!
              

Tohle je můj třetí a poslední model .... a ten bych si okamžitě odvezla domů, kdyby mi ho Tony Ward chtěl věnovat :) 

This is my third and last outfit ....and I would take it immediately home if Tony Ward would offer me that:)



Tony Ward i při volbě makeupu a účesu, stejně jako u kolekce samotné, opět podtrhuje křehkost, eleganci a ženskost, ale zároveň také sebevědomí ženy. I tady Tony Ward neopomněl hru kontrastů. 

Also when Tony ward choosing makeup and hairstyle, as well as in the collection itself, again he underline the fragility, elegance and femininity, but also self-confident of women. Also here Tony Ward didn't forget to the game of contrasts.



Tony Ward Haute Couture fw 2013/14

Tony Ward vás vezme na cestu časem ve své kolekci, "Zamrzlé vzpomínky", pro sezónu podzim/zima 2013/14. Na cestu, která začíná fantazií a nostalgií bujné minulosti, a sahá až do snů a možností budoucnosti.

Inovace letošní kolekce jde vidět na šatech i kostýmcích, kde drahé materiály jako jsou brokát, krajka a perforovaná kůže jsou krásně zkombinované s potištěnou gázou a silikonovými korálky.
Tony Ward probouzí hru kontrastů k životu v jeho šatech, kde kůži nebo lesklý satén kombinuje s ručně malovanými květy, potisky listů, korálků nebo vyšívaným hedvábím.
Línie jsou elegantní a čisté. Rafinovanost je vidět v architektonických střizích a jedinečných, někdy ultra-moderních a jindy retro neodolatelných vyšívkách.
Tato Haute Couture kolekce opět zachycuje neuvěřitelné schopnosti módního domu Tony Ward Couture a talent návrháře samotného, který ačkoli se ve svých kolekcích vrací k minulosti, nadále zkoumá nekonečné možnosti inovací.


In his Fall Winter 2013/14 Collection, "Frozen Memories", Tony Ward takes you on a journey through time. A journey that begins with fantasy, nostalgia for a luxuriant past and extends to embrace dreams and opportunities of the future.
This rekindled vintage is seen in dresses and suits where rich fabric such as brocade, lace and perforated leather are beautifully mixed with printed gauze and silicone beads.
Tony Ward brings this game of contrasts to life in the dresses where leather or glossy satin are combined with hand painted flowers, leaves prints, beads, or silk thread embroidery.
This Haute Couture Collection reflects once again the incredible skills of Tony Ward Couture House and the talent of a designer who, while shedding light on the past, continues to explore the infinite possibilities of innovations.
(source: http://www.tonyward.net/en/default.asp?parentID=4&contentID=100)







 





Co říkate na kolekci Tonyho Warda? Jsem zvědavá na vaše komentáře:)
A v blízké době se můžete těšit na další módní návrháře, se kterými jsem měla to štěstí pracovat.:)


What about your opinion on Tony Ward's collection? I can't wait for your comments:)
In the near future you can look forward to the next fashion designers with whom I was lucky to work with.:)







Žádné komentáře:

Okomentovat