3. 8. 2013

Renato Balestra




Jako dalšího bych vám ráda představila italského módního návrháře Renata Balestru a některé z jeho kolekcí (Haute Couture FW 2011/12 a Haute Couture S/S 2012). Protože jsem měla to štěstí s ním párkrát pracovat, vložím vám i pár fotek ze zákulisí.
Na jeho práci se mně líbí krásné, elegantní šaty vyrobené z pestrých tkanin a barevného hedvábí a šifonu, které jsou vyšívané drahými materiály. V jeho kolekcích také nikdy nechybí vzory květin a klobouky. Uvidíte sami, že nešije pouze obyčejné šaty, ale takové, které dají skutečné ženě další kůži.

Těším se na vaše komentáře:)

I'd like to present you an Italian fashion designer Renato Balestra and some of his collections (Haute Couture FW 2011/12 and Haute Couture S/S 2012). I was lucky working with him for a few times and therefore I'll post you also some of the photos from backstage.
I enjoy his work for the beautiful, elegant clothes made of bright fabrics and colored silk and chiffons, embroidered with precious materials. When you see his collections you will always find the patterns of flowers and hats. And you can see that he doesn't make just ordinary dresses, he makes another skin of a real woman.

I'm looking forward for your comments:)






Backstage




Collection





















Hair style


Backstage



Collection






Wedding dress of this collection

Final



4 komentáře:

  1. Jeho tvorba je jedním slovem nádhera ! Doposud jsem ho neznala :) Váš blog je skvělý :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, jsem moc ráda, že se ti náš blog líbí a doufám, že tě budeme bavit i nadále!:)
      A pan Balestra je opravdu mistr ve svém oboru už řadu let, i když je známý spíše v Italii a také ve východních zemích - kde jsou jeho klientkami - např. první dáma Filipín, thajská královna, princezna Saudské Arábie a další....a není divu, protože jeho šaty jsou opravdový skvost, a tak se nedivím, že i princezny si je od něj nechávají ušít:)

      Vymazat
  2. Nádhera, až oči z toho přechází.
    U mě na celé čáře vítězí černé maxi šaty s růžovými volánky. V krémové bych je brala jako svatební hned. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verčo, musím říct, že ses trefila do černého:) protože právě tyto šaty patřily mezi hlavní modely módní přehlídky pro sezónu podzim/zima 2011/12! A patří taky mezi mé favority:)

      Vymazat